Aktiviteetteja

Kaarinan keskusurheilupuistossa lähellä hotellia on hyvät urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet lenkkipolkuineen ja valaistuine latuverkostoineen. Lähialueelta löytyy uusi kansainvälisentason tenniskeskus, jossa tarjolla tenniksen lisäksi mahdollisuus käyttää kuntosalia sekä tiloista löytyy 5 sulkapallokenttää.

Hovirinnan rannalla vain muutaman kilometrin päässä on mahdollisuus nauttia pilvettömistä päivistä ja nautiskella rantaravintolan vilvoittavia juomia. Huonon ilman sattuessa Kaarinan uimahalli sijaitsee aivan kiven heiton päässä. Innokkaille liikunnan harrastajille on tarjolla Paimiossa Finnfoam Paipissa mahdollisuus hiihtää ihanteellisissa olosuhteissa säästä riippumatta.

Historiasta kiinnostuneille löytyy kauniista Kuusiston saaresta Piikkiönlahden rannalta historialliset Kuusiston linnanrauniot.

Perhelomalaisille tai kaikille tähtitieteestä kiinnostuneille on mahdollisuus tutustua Tuorlan Planetaarioon, jossa esitetään elokuvia tähtitieteellisistä ilmiöistä ja kerrotaan tähtitaivaan tapahtumista.

Hotelliltamme on hyvät yhteydet lähteä kiertämään luonnonkaunista Saariston Rengastietä.